Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

California T6

Grenzeloze vrijheid op vier wielen

Inslapen onder de sterren. ‘s Ochtends gewekt worden door het ruisen van de zee. Andere landen verkennen en u toch overal thuis voelen: de Volkswagen California 6.1 biedt pure vrijheid. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

 

Meer vrijheid – ook in het interieur

Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

 

Uw favoriete hotel. Altijd bij de hand.

De Volkswagen California 6.1 biedt u met het ruime bed bovenaan genoeg plaats en comfort om van uw mooiste vakantiemomenten te dromen of in te slapen op het zachte ruisen van de golven.

 

Precies de juiste. Voor stad en strand.

Al meteen in de cockpit zit het vol nieuwe ideeën die uw reis naar mooie oorden en uw verblijf buiten de gebaande baden tot een onvervalst avontuur maken. U kunt onder meer uw hart ophalen aan een Digital Cockpit met hoge resolutie, multimedia- en infotainmentsystemen van de nieuwste generatie en ultramoderne verbindingsmogelijkheden met Volkswagen We Connect.

 

Puur rijplezier: op elk terrein.

De vierwielaandrijving 4MOTION staat voor hoge trekkracht op zowat elk terrein, terwijl de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling door zijn zachte manier van schakelen voor een merkbaar groter rijcomfort zorgt.

 

Hoog comfort. Ook tijdens het rijden.

De Volkswagen California 6.1 is perfect voor een roadtrip langs de kust. Maar ook voor een shoppingtocht door de stadsjungle. En dat allemaal dankzij het verkeersbordenherkenningssysteem, de flankbescherming, de zijwind-, rijstrook- en parkeerassistent en de uitparkeer- en aanhangwagenmanoeuvreerhulp.

Kenmerken van de California T6
€ 150,00/dag BTWi
4 plaatsen, 4 slaapplaatsen
Beschikbaar in 7 kleuruitvoeringen
Exclusief douche en toilet
Compact & ruim

Reserveer jouw California California T6

california-t6/opties
1

Stap 1Kies uw opties

2

Stap 2Vul uw gegevens in

3

Stap 3Overzicht & betaling

4

Stap 4Klaar

Datum

Let op!

De opgegeven periode is niet meer beschikbaar, gelieve een andere periode te selecteren aub.

California California T6

Voordat we kunnen beginnen...

Selecteer links een afhaal- en terugbrengdatum.
Selecteer het type auto